צלקת לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

26/04/2010 | 22:11 | מאת: יניב.

שלום רב דרורה. בן 31 כחצי שנה לאחר ניתוח להוצאת גידול באזור בלוטת הרוק (פורוטיס), שהבנתי לפני שהיחתוך הוא מנמלי ועדין ולא צריך להפריע (מדיי) לאחר לאחר הניתוך. אבל אפילו עכשיו קרוב לחצי שנה אחרי, אין הרבה הבדל בין חודשיים_שלושה לאחר הניתוח ועכשיו. עדיין נשאר סימן אדום ודיי חזק, וכל זאת לאחר מריחת בוקר וערב של קלוקוט (שאני באמת לא יודע אם עזרה במשהו, וממש טופלה על ידיי סמוך מאוד לאחר הניתוח (כשבועיים), מייד לאחר ההגלדה. ואולי אפילו עשתה את ההפך מכיוון שהאזור תמיד נותר עם הג'ל וכך לא התייבש ו/או התאכה מספיק!! מצטער מאוד על גודל הפנייה אבל באמת עובד עצות, ורופאים לא בדיוק סיעו לי בעניין רגיש זה. כמה זמן מומלץ למרוח את הג'ל ואם ישנה איזו שהיא בעיה למרוח אותה מעל לשלושה חודשיים כמומלץ באלון. ובכלל מה אוכל לעשות כדיי לצמצם ולמזער את עניין הצלקת, ולהגיע למקסימומם בטיפול בעניין. תודה מקרב לב!!!

שלום יניב, לפי מה שכתבת, נראה לי שכדאי שתבוא לייעוץ מקצועי, כדי שאוכל להעריך את מצב הצלקת, ולתת לך את הטיפול היעיל ביותר למצבך. עליך לבקש מרופא משפחה הפניה לריפוי בעיסוק לבלינסון לטיפול בצלקת. נקבע לך תור אחרי שנקבל את ההפניה - פקס. - 03-9377765. בנתיים - הקפד לעסות את הצלקת בשמן זית מדי יום, נקה היטב את השמן ומרח מקדם הגנה גבוה נטול שומנים. ועל זה מייקאפ,הימנע ככל שניתן מחשיפת הצלקת לשמש. בברכה, דרורה

03/05/2010 | 19:31 | מאת: יניב.

תודה מקרב לב. אעשה זאת, ואעסה את הצלקת כהמלצתך.. אם כן לא למרוח יותר את הקלוקוט?, האם מריחה לאורך זמן יכולה להזיק במשהו? שאלה אחרונה: האם ג'ל זה בדרך כלל מסייע במשהו, לפי מטופלים, ונסיונך האישי? ושוב תודה מקרב לב, נפגש.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק