תגובה לגברת בק דרודה

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

28/11/2010 | 19:39 | מאת: מיאו

שוב שלום אני חייבת לציין שכל מה שאמרת והמלצת - אמת ב 200 % - אכן חבישות הסיליקון והלחץ - משמשות כלחץ נגד על מנת להשטיח את המקום - אני איתן כבר 3 חודשים מתוך שנתיים - הדרך אכן ארוכה אבל אין מה לעשות , זה מחייב- בכדי לראות תןצאות. למי שממש רוצה לטפל טוב- צריך לעשות עיסויים עם שמן - ממליצה בחום ללכת לארופארפיסט - שיכין שמן מיוחד עם ויטמין E וצמחי מרפא , לי אישית זה מאוד עזר - ומוריד לי גם מהצלקות - ויש לי 27 % צלקות בגב .... שאלתי בבקשה - הרופא המטפל שלי בבית החולים אמר שאפשר לנתח את אזור הסנטר - אבל רק אחרי שנה , למה רק אחרי שנה ? שאלה נוספת - למה לא מנתחים בגב ? האם הגלל שהשטח גדול מידי? ושאלה אחרונה - אני יודעת שיש מקומות בעולם בארה"ב למשל שעושים שיחזורי עור למי שעבר שירפה - האם את יכולה לתת לי אינפורמציה בקשה על סוגי ניתוחים כאלה אודה לך מאוד על תגובתך המקצועית בברכה רפואה שלמה לכל עם ישראל מיאו

שלום מיאו, אני שמחה שהטיפול בלחץ וסיליקון + עיסויים עזר לך. בקשר להתערבויות ניתוחיות , בד"כ הפלסטיקאים מעדיפים להתערב אחרי שנה עד שנה וחצי . כיון שבמשך תקופה זו הרקמה הצלקתית עדיין פעילה ומשגשגת , עדיף לנתח בזמן שהרקמה הצלקתית יציבה ושקטה. בקשר למידע על סוגי ניתוחים , מדוע ואיך, עדיף שתפני לפלסטיקאי מומחה . מצטערת, אך איני יכולה לענות בפורום זה על שאלות שאינן בתחום הטיפולים שריפוי בעיסוק נותן. בברכה, דרורה

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק