חתך בפנים על ידי ציפורניים

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

14/11/2010 | 23:29 | מאת: יוסי

שלום,נגרם לבתי בת 9 חתך בעור הפנים ע"י צפורני אחותה.מה עושים?

שלום יוסי, מאד לא ברור מה מצב החתך, האם עדיין הפצע פתוח, האם הוא מזוהם, האם יש צלקת... אנא פרט, ואענה בהתאם... בברכה, דרורה

15/11/2010 | 20:20 | מאת: יוסי

דרורה שלום, החתך נגרם אתמול בערב, כך שהפצע החל רק את השלבים הראשונים בתהליך ההגלדה.אני ישר חטאתי בצמר גפן ספוג באלכוהול 95%.אני עושה זאת פעמיים ביום.כרגע אני לא מבחין בזהום.החתך הוא לעניות דעתי בינוני בעומקו. ערב טוב,

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק