צלקת

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

21/04/2010 | 00:16 | מאת: רונית

עברתי ניתוח הקטנת שדיים.נשארתי עם צלקת עבה ומכוערת עקב תפר שנפתח.האם יש פתרון להעלמת הצלקת או לצמצומה?

רונית שלום, להעלים לחלוטין צלקת - אי אפשר, אבל ניתן בהחלט לרכך את הצלקת, להבהירה ולשטחה, עליך לפנות למרפאה בעיסוק המתמחה בתחום,באיזור מגוריך. במידה והריפוי בעיסוק באיזורך אינו מטפל בצלקות, תוכלי לפנות לריפוי בעיסוק בבליסון - לטיפול בצלקות , עליך להשיג הפניה מתאימה מרופא מטפל ולפקססה ל-03-9377765. בברכה, דרורה

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק