לדרורה...

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

11/10/2010 | 19:49 | מאת: יואב!

שלום שוב ותודה מקרב לב על כל עצותייך, בהקשר לעצותייך לגבי האדמומיות בסמוך לצלקת עכב ניתוח בבלוטת רוק. אשר מופיעות לכמה שעות עד שנעלמות., האם עניין זה מסתדר עם הזמן או שמה כל עוד הצלקת אז גם עניין זה ילווה אותי תמיד. תודה מקרב לב!

שלום יואב, שאלתך אינה קשורה לפורום זה , אך לפי התאורים , נראה לי שאתה סובל מעור רגיש , הרגישות סביב הצלקת הינה מוגברת, ובזמן שפשוף באיזור או לאחר גילוח, או לאחר גרוד קל , מתפתחת אדמומית מיד או לאחר זמן וחולפת מעצמה, תופעה זו נקראת דרמטוגרפיה , ואופיינית לאנשים רבים, זו תכונה של העור ואין הרבה מה לעשות , תקפיד לא ליצור גירוי יתר במקום ותשתמש בקרמים מרגיעים כמו ג'ל אלוורה, בכל אופן כדי שתהיה רגוע , תתייעץ עם רופא עור, בברכה ושנה טובה, דרורה.

16/10/2010 | 20:53 | מאת: יואב!

שנה מעולה!!

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק