צלקות לאחר ניתוחי גב

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

26/09/2010 | 09:05 | מאת: שמעון

מבקש תשובתך העם יש מה לטפל בצלקות ארוכות כ12 סמ" לאחר מספר ניתוחי גב הצלקות לא אדומות יותר הניתוח האחרון היה לפני כ 6 שנים כרגע מטופל בדיקור סיני עדיין יש כאבים ומתיחות ולפעמיים גם גירוד קל בתודה שמעון

שלום שמעון, כדי להעריך אם יש מקום לטפל בצלקות בנות 6 שנים , עליך לפנות למרפאה בעיסוק העוסקת בתחום, במידה והצלקות פעילות - הטיפול היעיל הוא שילוב של לחץ מקומי , יריעות סיליקון מיוחדות, ועיסוי . צורת העיסוי רמת הלחץ המותרת, סוג יריעת הסיליקון ואופן השימוש ייקבעו ע"י מרפאה בעיסוק שעוסקת בתחום. תוכל לפנות למרפאת האם שלך ולהתייעץ בהתאם. בברכה ושנה טובה דרורה.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק