צלקת בעקבות ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

19/09/2016 | 22:32 | מאת: נטע

דרורה שלום , עברתי ניתוח קיסרי לפני כ6 שבועות , מנסיון העבר הצלקות אצלי לא נראות יפה ( בעבר ניתוח אורטופדי). הקלוקוט לא עזר לי בעבר , מה גם שהגניקולוג שלי טוען שאחרי 6 שבועות להתחיל לא יעזור . אז קניתי רצועון סיליקון ( scarban) . 2 שאלות בבקשה : 1. כמה זמן צריך/מומלץ להשתמש בהן(שבועות/חודשים) לאפקטיביות מירבית ? 2. האם יש משהו נוסף שאפשר לעשות על מנת לשפר את הצלקת ? תודה , נטע

שלום נטע, כדאי שתקבלי מהרופא המטפל הפניה לריפוי בעיסוק ושם ידריכו אותך לגבי הטיפול האפקטיבי . מניסיוני טיפולים עצמאים , שימוש בסיליקון זה או אחר לא הועילו במיוחד. בברכה דרורה

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק