קלו קוט לטיפול בצלקות

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

17/04/2016 | 17:49 | מאת: רות

היי , לאחר ניתוח שעברתי ברגל, נשאר לי צלקת דיי בולטת ואדומה, מחיטוט ברשת, הגעתי לכאן http://www.kelocote.co.il/ , ואני לא מבינה, האם זה אמור לרפא לי את הצלקת לגמרי, ומה כדאי? משחה או תרסיס? :/ אשמח לדעת ממני שכן השתמש בזה.. תודה!

שלום רות , לפי תאורך כדאי שתקבלי הפניה למרפאה בעיסוק שמטפלת בצלקות , במצב זה את זקוקה לטיפול בסיליקון + חבישת לחץ מקומית עד להשטחת הצלקת . בכל אופן כדאי שתדעי שאין חידוש מלא של הרקמה , תמיד תשאר לך צלקת , אך השאיפה לצלקת רכה בהירה שטוחה ולא אדומה בולטת ומגרדת . בברכה דרורה

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק