צלקת באף

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

13/04/2016 | 00:04 | מאת: עינב

היי אני עברתי ניתוח אף לפני שבועעים מהלחץ של הגבס נוצרה לי שלפוחית שהתפוצצה. העור התקלף והייתה מוגלה. אני טיפלתי במשחה אנטיביוטית..ומפני שזה באף במרכז הפנים אני חוששת מהצתלקות..מה עלי לעשות..כרגע אין מוגלה ואני נמנעת מלהיחשף לשמש.

שלום עינב , בשלב זה המנעי מלחשוף את הצלקת לשמש, ואם המקום סגור ויבש תוכלי למרוח מייקאפ עם מקדם הגנה . במידה ומתפתחת לך צלקת מוגבהת , התייעצי עם הפלסטיקאי שניתח אותך אולי ייתן לך יריעת סיליקון לטיפול בצלקת . בברכה דרורה

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק