צלקת מחיידק סטיפילוקוס בפנים??????????????????????

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

06/03/2016 | 23:13 | מאת: אורי

שלום לפני חודשיים וחצי התחיל להתנפח לי הפנים עקב חיידק סטפילקוקוס או משהו כזה הייתי שבועיים על אנטיביוטיקה תוך כדי ההתנפחות התחילה לי מוגלה ופצע האנטיביוטיקה עזרה והכל ירד ונשאר לי בטח לאיזה שבועיים כשהפצע התקלף נשאר לי צלקת דיי מעצבנת הייתי בכל מיני מקומות טיפול וכל אחד אמר לי משהו אחר חלק אמרו לי נעשה לייזר חלק אמרו לא לגעת בצלקת שהיא עוד טרייה (סגולה) ורואים את הכלי דם חלק אמרו לי לטפל רק במשחות ושכדאי לטפל בה כמה שהיא עוד בהתחלה זוהי הצלקת http://srv2.jpg.co.il/1/56cdae53c0664.jpg אני לא יודע מהלעשות הייתי רוצה לקבל המלצה. תודה רבה.

שלום אורי כדאי שתפנה למרפאה בעיסוק שמטפלת בצלקות לקבל הנחיות יותר מדוייקות . כללית : הימנע מלחשוף את הצלקת לשמש ,במידה ואינך משתמש ביריעות סיליקון לטיפול בצלקת , השתמש במייקאפ עם מקדם הגנה על הצלקת . מרפאה בעיסוק תנחה אותך לשימוש נכון בסיליקון על הצלקת . משך הזמן עד להטשטשות של האודם יכול לארוך מס חודשים . אם הצלקת מעובה - לפעמים יש צורך בזריקות סטרואידים למקום . אנא , התייעץ גם עם פלסטיקאי . בברכה דרורה.

05/09/2016 | 19:42 | מאת: רעות

שלום דרורה, יש לי צלקת בגודל דיי משמעותי בלחי כתוצאה מניתוח כבר שנה וחצי. יש לי גוון עור בהיר והצלקת כבר יחסית קצת יותר בהירה. ניסיתי להשתמש בקלו קוט וביריעות סיליקון בניסיון לשפר את מצבה גרם לצלקת להאדים ולתחושת גרד. גם שימוש במייק אפ של חברת קלרינס גרם לה לאותן התופעות. האם את מכירה חומר שיכול לשפר את המצב או חומר קוסמטי שיכול ללסייע בטשטוש/הסתרה שלה? כעת אני משתמשת רק בשמן E כדי לשמן את העור מאחר ואני כבר לא ממש יודעת במה להשתמש. תודה רבה דרורה מרעות

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק