קלואידים-הזרקת קנלוג

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

09/06/2015 | 14:14 | מאת: שי

שלום בעבר פניתי אליך לגבי קלואידים רק מה שבסוף הזרקתי קנלוג לקואידים שלי שנמצאים בחזה הקדמי שאחד מהם הושטח יפה ואפשר להגיד ממש בקושי ראו אותו רק מה שהוא חזר ויש עוד אחד שחזר. אני רוצה להוסיף ששניהם קטנים ובנות כ2-3 שנים. אני שוקל להזריק עוד פעם אבל הפעם להשתמש ביריעות+ חבישות לחץ כדי למנוע מהם לצמוח עוד פעם. האם זה שווה? יכול להיות שאם משפשפים באיזור הצלקת שהושטחה אז היא עלולה לגדול מחדש? רציתי להגיד שיש לי 3 צלקות גדולות בנות 20+. רציתי להגיד אם שווה גם עליהם להשתמש ביריעות סיליקון+ לחץ מקומי כי הם ותיקות ויש סיכוי קלוש?

שלום שי , מנסיוני, אם יש לך קלואידים "ותיקים" באיזור חזה קדמי - רצוי וכדאי לשלב לחץ מקומי ויריעות סיליקון בנוסף לזריקות . הטיפול המשולב צריך להמשך כשנתיים וחצי עד שלוש. הלחץ על הקלואידים צריך להיות גבוה. ואם עדיין נשאר אודם כדאי אפילו לשלב טיפול בלייזר. בהצלחה, דרורה

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק