צלקת קלואידית

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

28/01/2015 | 22:54 | מאת: אבי

קראתי את התשובות שלך לגבי טיפול בצלקת קלואידית ,יש לי צלקת מאחורי אוזן שמאל ועשיתי 4ניתוחים להסרת הצלקת ולאחר מכן שילבתי הזרקות של קנלוג פעם ב3 שבועות אך בסופו של דבר הצלקת עקשנית ולא מרפה ממני מה שגם היא מציקה מאוד ומגרשת ולא אסטטית בכלל מה עליי לעשות ??? אני אובד עצות האם יש משו חדש שיכול לחלוטין להוריד את הנפיחות שלה ???? אין לי בעייה עם צלקת באופן כללי אבל הנפיחות שלה ממש לא יפה ולא אסטטית תודה

28/01/2015 | 23:02 | מאת: אבי

ושבר נוסף קראתי על טיפול אלטרנטיבי כמו משחות מצמחים וכאלו זה עוזר ? יש בזה מה בכך ?? המטרה שלי הי אל שטיח את הצלקת ולהרגיע את העור שיפסיק לגרד היא ממש מציקה לי

שלום אבי , לדעתי , היית צריך לשלב בטיפול בנוסף לזריקות גם שימוש בסיליקון + לחץ מקומי, ולהקפיד על אופן הטיפול כ-23 שעות ביממה במשך כשנתיים, השאלה אם תוכל לעמוד בטיפול כזה , כדאי שתפנה למרפאה בעיסוק המטפלת בתחום בנוסף לטיפול אצל הפלסטיקאים . בברכה דרורה.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק