אפרת

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

21/07/2014 | 15:58 | מאת: האם

האם צלקת שמעט שקועה ויחסית טרייה(ארבעה חודשים) יכולה בעזרת טיפולים להיות בקו אחד עם העור ושלא תישאר שקועה? והאם באמת כדאי לטפל בשלב כזה מוקדם

שלום אפרת, בד"כ אין חידוש מלא של עור שנפגע, אבל במקרה כמו שלך הזמן עושה את שלו ויש מילוי טבעי של השקע כמובן שזה תלוי בגודל הפגיעה. בשלב זה כדאי להימנע מלחשוף את הצלקת לשמש למרוח מקדמי הגנה ומייקאפ. תוכלי לעודד שיפוי בצלקת ע"י עיסויים מקומיים באמצעות שמנים טבעיים. בברכה דרורה

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק