משחה

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

17/07/2014 | 13:07 | מאת: לימור

קניתי משחה לצלקות המכילה גופרית, האם באמת לגופרית יש השפעה טובה לצלקת? הצלקת כרגע אדומה ועמוקה

שלום לימור, מצטערת אין לי נסיון בטיפול בצלקות באמצעות גופרית, ולא מצאתי בספרות המקצועית מידע בקשר לזה. לפי הידוע לי משחות עם גופרית מסייעות יותר לדלקות ואקזמות שונות הנובעות מאלרגיות. ואם כבר מדברים על קרמים לצלקות מנסיוני אני ממליצה על שמנים טבעיים וקרמים קלים היפואלרגיים ללא חומרים מגרים או פעילים. בברכה דרורה

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק