צלקת כואבת באיבר המין

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

10/06/2014 | 17:20 | מאת: רעות

שלום, בן זוגי עבר טיפול במחט חשמלית באיבר המין בכדי להסיר נגע של קונדילומה. הצלקת שהייתה החלימה עקרונית(לפי ביקורת של רופאי עור). חלפה שנה מאז, והוא סובל מכאבים כרוניים בצלקת מאז, וזה לא משתפר. הוא פנה לרופאי עור, רופאי כאב, וכולם אומרים שאין מה לעשות. מה ניתן לעשות במצב כזה? הכאב משפיע לו על חיי היום יום, ונראה על פני השטח שאין מענה - האם יש תחום מסויים של רופאים שעסוקים בכך? טיפולים? משחות? אשמח לעצה איך ניתן לטפל במצב. תודה

שלום רעות , אם אין סיבה אחרת לכאב, והכאב בצלקת , מנסיוני, כדאי לשמן ולעסות במתיחה את הצלקת מס' פעמים ביום, זה יכול לעזור, אם הצלקת נוקשה ומכווצת אפשר להוסיף לטיפול סיליקון דק דביק שמסייע לרכוך הצלקת , כדאי שתקבלו הפניה לריפוי בעיסוק לטיפול בצלקת מרופא פלסטיקאי. בברכה דרורה

שלום שוב רעות , במחשבה שניה , כדאי שבן זוגך יתייעץ עם מומחה למחלות מין בקשר לעיסוי מקומי של הצלקת . אם הוירוס עדיין קיים . עיסוי יכול לעודד התפרצות נוספת. במידה ואין סכנה כזאת , שימון ועיסוי מקומי בצלקת יכול לעזור להורדת הרגישות והכאב. בברכה דרורה

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק