הסרת צלקות בלייזר לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

30/05/2014 | 00:47 | מאת: ש

שלום, אני לאחר ניתוח לפרוסקופי (עברה שנה) ואני מעוניינת להסיר את הצלקות (5 במספר) שנותרו מהניתוח שעברתי.הצלקת הכי גדולה מבין הצלקות הינה באורך של כ3 ס"מ. האם זה אפשרי? האם הסרת הצלקות בלייזר שמוצעות בטוחות? תודה

שלום ש. לא ברור לי מה מצב הצלקות : האם הן מעובות , אדומות , מגרדות ? כדאי שתדעי שאפילו אם הצלקות יטופלו, לא ניתן להסירן לגמרי, אפשר לעדן , לרכך ולהבהיר.טיפול בלייזר צבע הבהקי לא מוריד את העובי , הוא יותר מסייע להבהרה. תתיעצי שוב עם הפלסטיקאי שהציע לך טיפול זה, אני משוכנעת שיש לו יותר ניסיון ממני בקשר לטיפול בלייזר. בברכה דרורה

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק