צלקת משפשוף בעור

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

22/05/2014 | 19:12 | מאת: מירה

שלום רב, רציתי להתייעץ לגבי צלקת בת חודשיים בערך, מנפילה ושפשוף רציני. הצלקת נראית אדומה וחלק ממנה גבוה במקצת מאיזור העור מסביב לה. במה ניתן לטפל בה על מנת להעלים או לשטח אותה? שמעתי שתי המלצות על שמן לבנדר ועל משחה שנקראת קלו קוט. האם שמן לבנדר נחשב ליעיל? ואם כן - באיזה אופן משתמשים בו? תודה.

שלום מירה, לפי התאור נראה שכדאי לשלב טיפול עם חבישת לחץ ויריעת סיליקון למקום הצלקת . לגבי שימוש בשמן לבנדר - מנסיוני השמן יכול לגרום לרגישות יתר במקום , אני מציעה לך לשמן ולעסות את הצלקת באמצעות שמן זית איכותי, אח"כ לנגב את שיירי השמן ולמרוח קרם לחות היפואלרגי- זה כמובן אם לא התחלת טיפול עם חבישת לחץ וסיליקון. בברכה דרורה

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק