כויות דרגה 2-3

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

21/05/2014 | 16:42 | מאת: יונינה

בתי בת 9 נכוותה לפני שלושה חודשים מאש כויות 2-3. איזו משחה מומלצת לשימון? מה בנוגע לשמן אובלפיחה? או משחת אובלפיחה של חברת שביט? כיצד ניתן למנוע גירודים? כתוצאה משכיבה ממושכת בבית החולים נוצר פצע לחץ בעקב הרגל. מטופלת מזה כחודש בפלמינל פורטה אך הפצע עדיין לא נרפא. מה ניתן עוד לעשות לריפוי מהיר יותר של פצע הלחץ?

שלום יונינה, כדאי שתשתמשי לשימון ולעיסוי בשמן זית - כתית מעולה, אובליפיכה - הוא שמן מעולה , אבל יצא שראיתי אלרגיות לשמן זה. לגבי הגירודים - כדאי שתפני למרפאה בעיסוק - אולי יש צורך בטיפול של חבישת לחץ וסיליקון. כמו כן תוכלי תמיד להתייעץ עם הפלסטיקאי שלך לגבי משחה שיכולה להקל על הגרוד. לגבי טיפול בפצע לחץ - זה לא מענינו של פורום זה. בברכה דרורה

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק