קלואיד

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

08/01/2014 | 12:13 | מאת: דליה

לביתי יש קלואיד בביתה חזה העליון מזה כמעט 20 שנה טופלה בהזרקת סטרואידים סילוקין ועוד האם יש אפשרות להוריד את הקלואיד ולעשות הקרינות במקום הנגוע

שלום דליה, הבעיה היא שבהתערבות כירורגית יש סיכוי שהקלואיד יצמח ביתר. מנסיוני, בד"כ הטיפול היעיל בקלואיד כזה הוא שילוב של לחץ ממוקד על הקלואיד במקביל שימוש בסיליקון וזריקות סטרואידים . טיפול כזה אורך כשלוש שנים. מנסיוני התוצאות היו טובות מאד ועם אי הישנות של הקלואיד לגבי מי שהקפיד על אופן הטיפול. בברכה דרורה.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק