צלקת חדשה

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

28/11/2013 | 22:57 | מאת: Gillian

שלום. אני בת 34, כרגע גרה בלונדון. נפלתי ביום ראשון על הראש ועשו לי תפרים. עכשיויש לי צלקת על הרקה הימנית, לא גדולה אבל אדומה ומכוערת מאד . שאלתי : האם עלי לחכות תקופה ואז לטפל או להתחיל כמה שיותר מוקדם? בנוסף אשמח לדעתך על 'כללית אסטיקה'.

שלום Gillian, בקשר ל"כללית אסטטיקה " - אינני יכולה לייעץ בפורום זה. בקשר לצלקת - רצוי וכדאי לטפל לאחר הורדת התפרים כאשר הצלקת אינה מפרישה ודי יציבה. בברכה דרורה.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק