צלקות לאחר ניתוח הקטנת חזה

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

22/11/2013 | 19:36 | מאת: דפנה

עשיתי ניתוח להקטנת חזה לפני כמעט שנה, פברואר האחרון. אני משתמשת מאז חודש לאחר הניתוח בקלו-קוט. אבל להבנתי היא משחה לצלקות חדשות.. האם הצלקת שלי כבר נחשבת ישנה? איך אפשר להוריד את האדמומיות של הצלקת מסביב לפטמה? אני בהירה יחסית באיזור החזה אז האדמומיות נורא בולטת, ומפריעה לי... אשמח לתגובתך

שלום דפנה, במקרה שלך כדאי שתפני למרפאה בעיסוק המטפלת בצלקות , יש לשלב בטיפול - יריעות סיליקון מיוחדות ,ואולי למקומות הנוקשים להוסיף זריקות סטרואידית. במידה וזה רק אודם ללא נוקשות - הזמן יעשה את שלו. בברכה דרורה.

24/11/2013 | 13:11 | מאת: דפנה

זה רק אודם ללא נוקשות.. אז להמשיך לטפל בקלוקוט? או להחליף משחה? יריעות סיליקון זה משהו שיש לקחת מרופא כלשהו או שקונים עצמאית בסופר פארם, למשל? תודה

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק