צלקת מתחת לגבה

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

16/11/2013 | 21:08 | מאת: טל

שלום רב ביתי בת שנתיים וחצי לפני חצי שנה נפלה ונחתכה מעל העין למזלנו העין לא נפגעה אך ישנו סימן די ארוך מעל העין ומתחת לגבה האם טיפול במשחה קלו-קוט יעיל גם לאחר חצי שנה אני מאוד מוטרדת תודה והמשך שבוע נפלא.

שלום טל, מצטערת , אך אני מנועה מלהמליץ על משחה כזו או אחרת, מנסיוני - טיפול בצלקות יעיל בכל שלב . כמובן שזה תלוי במצב הצלקת . במידה והצלקת רכה ושטוחה , אין הרבה מה לעשות , תמיד ישאר סימן. יש להניח שעם הזמן והתרחבות העור הצלקת פחות תבלוט. בכל אופן, כדאי שתתייעצי עם פלסטיקאי. בברכה דרורה

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק