צלקת קלואידית בתנוך האוזן

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

28/08/2013 | 00:24 | מאת: נועה

שלום דרורה, יש לי צלקת קלואידית בתנוך האוזן כתוצאה מעגילים שעשיתי לפני כ-4 שנים. הלכתי לרופא והוא קבע לי תור לכריתה חירוגית ולאחר מכן 5 הקרנות באזור שנערכות פעם ביום או יומיים. רציתי לשמוע את חוות דעתך על ההקרנות ובכלל עם הסיפור נשמע לך בסדר. תודה מראש

28/08/2013 | 13:17 | מאת: נועה

אשמח אם תעני לי גם, בנושא אחר- אם היה לי קלואיד באוזן בתוצאה מעגילים, האם אני יכולה לעשות קעקוע בלי שתהיה לי צלקת?

שלום נועה, האיזורים היותר מועדים לקלואידים הא בד"כ : האוזניים , איזור החזה , השכמות וגב עליון. כדאי להזהר מקעקוע באיזורים אלה. באיזור אחר יכול להווצר קלואיד או לא. בכל אופן כדאי שתדעי שאת לוקחת סיכון. לשיקולך, בברכה דרורה.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק