העלמת צלקת מעגיל באף.

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

30/07/2013 | 17:18 | מאת: אנה

שלום, אני בת 17 וחצי ולפני שלושה היה לי עגיל באף, שהזדהם ולאחר חצי שנה הורדתי אותו, הפצע החלים אך נותרה לי מעין צלקת שחורה-חומה כזו על האף. אני יודעת שזה לא בולט מאוד אבל אני רואה את זה וזה מפריע לי. האם יש דרך להעלים את הצלקת הזו ולהחזיר את המקום הזה באף להיות חלק ויפה למראה? האם מדובר בניתוח? במשחה? אם כן, כמה זה אמור לעלות?

שלום אנה, מצטערת אך אין החלמה מלאה של רקמה צלקתית , עם הזמן הנקב יכול מעט להתכווץ , אך סימן תמיד יישאר. הקפידי על ניקיון המקום שלא יצטברו חומרים וחלב בתוך נקב העגיל. תוכלי תמיד לאפר את זה למראה יותר אסטטי. בברכה דרורה.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק