עגיל לחץ

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

16/07/2013 | 19:33 | מאת: ליאת

שלום. איפה אפשר לקנות עגיל לחץ שגם יתאים לבן? בני אמור לעבור ניתוחון באוזן ואנו אמורים להביא עגיל כזה. תודה רבה. ליאת

שלום ליאת , כדי לטפל בצלקת שלאחר הניתוח באוזן , לא די בעגיל לחץ יש לשלב את הטיפול עם הדרכה ותוספת סיליקון מתחת לעגיל, ע"כ כדאי שתפני למרפאה בעיסוק המטפלת בנושא כדי שתוכל לנהל לך טיפול יעיל. במידה ואת רוצה לנהל טיפול עצמאי בצלקת , תוכלי לפנות לכל מעצבת תכשיטים שתעצב לך עגיל לוחץ. כאן אצלנו, המטופל מתבקש להביא עגיל קליפס פשוט ביותר ואני מרחיבים את העגיל באמצעות חומרים טרמופלסטיים, בהתאם לגודל הצלקת, לשעות לילה ניתן עגיל מגנט , השימוש בהתאם להדרכת המרפאה בעיסוק המטפלת בנושא. בברכה , דרורה.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק