צלקת על האף

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

09/06/2013 | 16:41 | מאת: אמיר

שלום דרורה. לפני כ9 חודשים ה"ראש" של הסיגריה עף לי על האף כתוצאה מרוח (מצחיק אני יודע...) מה שהשאיר לי כוויה קטנה על האף. אמנם לא בגודל של ה"ראש" (מזל...), אבל בכל זאת השאיר. עכשיו, לאחר 9 חודשים, והסימן על האף עדיין אדום. מדובר בנקדוה קטנה ואדומה. האם הצלקת תמשיך להחלים ולהגיע למצב מינימלי? תודה!

שלום אמיר. הענין הוא שאם הצלקת שטחית עם אודם בלבד היא היתה אמורה כבר להבהיר. כדאי שתפנה לפלסטיקאי או לרופא עור - אולי הם יוכלו לעזור לך. בכל אופן נסה כמה שיותר להימנע מלחשוף את הנקודה לשמש. תוכל למרוח עליה מקדם הגנה +מייקאפ קונסילר. בברכה דרורה.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק