צלקת או סימן בעור?

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

31/05/2013 | 14:09 | מאת: אבי

שלום דרורה, אני בן 23, וכבר מס' שנים יש לי באמצע הגב ארבעה פסים כאלה הנראים כצלקת,הפסים עוקבים וזה בעצם ארבע שורות כאלה. אני חושש שזו המשענת באחד העסאות אצלי בבית שהשאירה את הסימן הזה. שאלתי היא אם זה מס שנים האם זה הגיוני שזה עדיין לא החלים,והאם זו אופציה באמת לצלקת. זה נראה מאוד לא אסתטי ולכן אני שואל אם יש דרכי טיפול בנושא. במידה וכן,אשמח גם לדעת איזה רופא יוכל באמת לאבחן את זה בצורה מדוייקת,האם רופא משפחה מספיק או עדיף שאגש לרופא עור? אודה לתשובה, תודה רבה על זמנך, וסופ"ש מעולה.

שלום אבי, כדאי שתתייעץ עם רופא עור שיאבחן לך מה זה בדיוק. בברכה דרורה.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק