צלקת באיבר מין

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

30/04/2013 | 02:40 | מאת: אליהו

שלום אני בן 22 ופונה פה לעזרה כי אני מאוד מתבייש ללכת לרופא יש לי כמה צלקות קטנות בפין, שנבעו פשוט בגלל שלפני משהו כמו חודשים כנראה אוננתי חזק וזה גרם לגירוי בעור, ולא כ"כ נתתי לאזור להחלים זה לא מאוד בולט אבל אני מתבייש בזה מאוד ומודאג שזה לא ישאר. הצבע לא בהיר כמו צלקת רגילה, אלא יותר אדמומי ומבריק האם יש משהו שאפשר לעשות ? משחת קלוקוט רלבנטית?

שלום אליהו, אני מציעה לך לפנות לרופא עור/מין, שיאבחן אם אכן מדובר רק בעור המחלים מכווית שפשוף. ואם זה כך הזמן יעשה את שלו. בברכה דרורה

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק