הי, יש לי צלקת מזיהום עור ישן יחסית

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

11/01/2013 | 15:00 | מאת: אני

ובנוסף פצע שכבר נסגר אבל עוד לא לגמרי התרפה. זה לא פצעים ענקיים וכנראה שאני לא אוכל לקבל הפניה לטיפול כלשהו כי הם לא מספיק רציניים (שפניתי לרופא עור בנושא הוא לא הפנה אותי לריפוי בעיסוק או למומחה אחר). אני גם לא חושבת שזה מצדיק הפניה. הבעיה שחלק מהטיפולים הפלסטרים והחבישות אי אפשר לקנות ללא הפניה. אז מה לעשות? האם יש טיפולים וחבישות טובים שלא דורשים הפניה? האם רופא משפחה יכול לרשום ליMEPIFORM או טיפול אחר?

שלום, מצטערת אך לא הבנתי - מאיזה צלקת אתה סובל , אם הצלקת קטנה רכה ובהירה אין מקום לטיפול בריפוי בעיסוק. אך אם הצלקת אדומה , נוקשה מגרדת ולא נעימה יש מקום לפנות לריפוי בעיסוק.תוכל לבקש הפניה מרופא משפחה או מפלסטיקאי. בברכה דרורה.

20/01/2013 | 17:23 | מאת: אני

לגבי נוקשות ומגרדות- אני לא בטוחה (העור שלי מגרד הרבה באופן כללי) הן אדמות גם כי הן עדיין בשלבי יצירה (לפחות החדשה יותר) הן בקוטר של מספר ס"מ- נראה לי בערך 2 ס"מ. והן נוצרו מזיהומי עור.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק