צלקות מנשיכות חתול

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

05/01/2013 | 11:37 | מאת: ליאור

היי, החתול שלי נהג לנשוך אותי לא מעט כשהיה גור (עד לא מזמן) ועכשיו יש לי המון צלקות על הידיים (בצורת שריטות לבנות חסרות צבע) מה אפשר לעשות כדי להעלים אותן? הצלקות לא בולטות כלל וגם לא עמוקות, פשוט פסים לבנים חסרי צבע. האם שיזוף יכול לעזור? תודה!

שלום ליאור, במקרה שלך , כדאי שתתיעץ עם רופא עור , או פלסטיקאי. טיפולים שמרניים כמו: שימוש בסיליקונים, קרמים וכו' - לא מועילים. בקשר לשמש - המנע מלחשוף את הצלקות לשמש. חשיפה לשמש עלולה לגרום לנזקים משניים בעור. השתדל למרוח מקדמי הגנה באיזורים עם הצלקות השטחיות. בברכה, דרורה

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק