טיפול בצלקת לאחר ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

04/01/2013 | 01:37 | מאת: צלקת קטנה

דרורה שלום שאלה לגבי הטיפול הנכון.. מה את ממליצה לעשות כדי להקל על כאב, חוסר תחושה, וגודל הצלקת לאחר ניתוח קיסרי? אני חודש אחרי.. האם את ממליצה על רצועות סיליקון? והאם הפנייה של מרפאה בעיסוק מספיקה, או שצריך הפניית רופא על מנת לרכוש עם השתתפות של הקופה?: (אני שואלת כי אני מרפאה בעיסוק, בתחום הילדים..) תודה רבה

שלום גם לך. לגבי הפניה , את צריכה הפניה מרופא לטיפול ולסיליקונים. טופס התחיבות מתאים יזכה אותך ב80% הנחה. לגבי אופן הטיפול: כדאי לראות מה מצב הצלקת , חודש לאחר הניתוח זה מעט זמן , התעסקות יתר בצלקת - עיסוי, גרוי תחושתי וכו' עלול בשלב זה להרחיב את קו הצלקת. אפשר לשקול שימוש בסיליקון במידה והצלקת סגורה , נקיה ללא גלדים.להמשיך בטיפול של מתן לחץ במקום לפי מצב הצלקת. כדאי שתתיעצי עם מרפאה בעיסוק שמטפלת בתחום. בברכה דרורה.

06/01/2013 | 22:00 | מאת: צלקת קטנה

דרורה תודה רבה על התשובה!

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק