צלקות שטוחות וכהות

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

05/10/2012 | 09:12 | מאת: מתן

שלום רב יש לי המון צלקות בפנים שהן שטוחות ומעט כהות מצבע עורי . אני בת 13 ... האם הן יעלמו ללא התערבות רפואית? וכשאני אומרת יעלמו כלא היו או שרק יתבהרו מעט?

שלום מתן, אם הצלקות הינן כתמיות בלבד ללא שינוי במרקם העור, יש להניח שעם הזמן הן תתבהרנה . כדי לסייע לתהליך הטבעי, השתמשי במקדמי הגנה עם מייק אפ, (גם בצל)והשתדלי כמה שתוכלי לא לחשוף את הצלקות באופן ישיר לשמש, כמו בשזוף.ואם זה ממש מפריע לך עכשיו,פני לרופא עור. שימי לב, במידה והצלקות נוצרו מריפוי פצעי אקנה , עליך לפנות קודם לטיפול מתאים באקנה.שימוש במקדמי הגנה ומייק לא מתאימים יכול להחמיר את מצב האקנה. בברכת חג שמח, דרורה.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק