צלקות מכוערות בפנים לאחר פילינג לייזר קל

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

08/06/2010 | 13:30 | מאת: נילי

לפני חדשיים בוצע בפני פילינג לייזר קל,נוצרו לי שם 3 פצעים שהתרפאו לאט.כשהתרפאו-נוצרו לי צלקות מכוערות ובולטות.אני משתמשת בקלוקוט ופעמיים ביום מעסה את המקומות-ואין שום שיפור.פניתי למרפאתך ב-5.6 בפקס-לפי הנחייתך,בצרוף הפנייה של רופא המשפחה.מכיוון שאין לי פקס לא קיבלתי שום פידבק, ואינני יודעת אם פנייתי התקבלה.האם אפשר לקבל מס' טלפון?

שלום נילי, מצטערת שלא קיבלת תגובה, חזרתי היום מחופשה ארוכה בחו"ל, היום טיפלתי במתן תורים לכל ההפניות שהצטברו על שולחני, מקווה שגם ההפניה שלך היתה בניירת. מזכירת המכון מתקשרת לפונים ומסבירה להם - אילו טופסי התחייבות עליהם להביא. טל. מכון - 03-9377720. תודה דרורה.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק