עובי חתך ומשחה מסוימת

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

30/09/2012 | 17:28 | מאת: יאיר

אם סכין גילוח עבר על שטח עור פנים ללא זיפים אני מניח שהחתך שנותר הוא עליון בלבד לא? אגב אני שם Esracain Jelly ועליו פלסטר, כשאני מסיר בבוקר מתגלה פצע עם מוגלה מיובש, האם יש מקום למשחת סיליקון?

שלום יאיר, פורום זה לא מתאים לייעוץ בקשר לטיפול בחתכים ובפצעים מפרישים. בכל אופן המשחה שאתה משתמש אינה מתאימה לטיפול בפצעים שטחיים. אנה פנה לאחות קופ"ח כדי שתנחה אותך לגבי טיפול וחטוי נכון של המקום. בברכת חג שמח דרורה.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק