חוות דעת לגבי יכולת תעסוקה

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

03/06/2010 | 15:42 | מאת: חנה

אחייני בן 18 , חולה מגיל 4 בJUVENILE DERMATOMYOSITIS , יש לו קלציפיקציות תת עוריות רבות בעיקר באיזורי מפרקים בידיים , מרפקים רגליים . 1. האם את מכירה מישהו שמתמצא בריפוי בעיסוק לבעיה מסוג זה באיזור ירושלים ? 2. הוא זקוק לחוות דעת מקצועית לגבי יכולת תעסוקה , איך ניתן לקבל חוות דעת כזו?

שלום חנה, צר לי לשמוע על סבלו של אחיינך,איני בקיאה בנושא, אך לדעתי עליך לקבל חוות דעת רפואית מרופא עור המתמחה במחלה זו. בד"כ בחוות הדעת הרפואיות הרופא מציין את יכולת התפקוד.ואח"כ תוכלי לפנות למרפאה בעיסוק בתחום שקום כף היד לבקשת אסמכתא תומכת. אנא בררי במקום מגוריך, בקופ"ח אליה את משוייכת. בברכה, דרורה

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק