אינפקציה באף גוררת צלקת ?

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

13/08/2012 | 15:40 | מאת: עדן

שלוש לפני חודש עשיתי עגיל באף המקום הזדהם מאוד מאוד ויש לי שם מין בועה כזאת אמרו לי לפוצץ את הבועה אחרת היא יכולה להישאר לי לכל החיים אז פוצצתי אבל לא לגמרי ...הורדתי את העגיל ואני שמה מידיי יום אנטיביוטיקה האמת שהרבה פעמים ביום אני שמה אנטיביוטיקה .. רציתי לדעת עם באמת יש סיכוי שהבועה תשאר לי לכל החים ? והעם יש צורף לפנות לרופא עור ?

שלום עדן, לפי תאורך רצוי וכדאי שתפני לרופא עור או פלסטיקאי לקבל טיפול מתאים. אל תחטטי בפצע, ואל תעשי טיפולים על דעת עצמך או בגלל שמישהו אמר לך. לאחר שהמקום יחלים לגמרי, תפני למרפאה בעיסוק שמטפלת בצלקות שתעריך את המצב ותתן לך טיפול מתאים כדי למזער את הנזק בכל זאת חשבי פעמיים לפני פירסינג... בברכה והצלחה בטיפול - דרורה

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק