צלקות מאקנה וצלקות מנפילות

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

22/07/2012 | 11:56 | מאת: יעל

שלום , אני בת 14 ויש לי בפנים צלקות שנגרמו מחיטוט בפצעונים וצלקות בגוף שנגרמו מגירוד עקיצות יתושים , נפילות וכו' .הצלקות בפנים נראות בדיוק כמו אלה בגוף - הן בצבע שהוא קצת יותר כהה מצבע עורי. האם הם יעברו לבד, אם כן מתי? ואם לא אז יש משהו (לא ניתוחים וכאלה) לטשטש אותם? תודה מראש

שלום יעל, אם הצלקות כתמיות בלבד, בד"כ הזמן עושה את שלו וקיימת הבהרה טבעית. כדאי שתמנעי מחשיפת הצלקות לשמש, ותשתמשי במקדמי הגנה. במידה ועדיין נשארו צלקות כתמיות שמפריעות לך, פני לרופא עור. ישנם תכשירים שיכולים לסייע בטישטוש והבהרת צלקות כתמיות. בברכה דרורה.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק