צקלות קלאודיות באזור בית החזה

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

09/03/2010 | 10:28 | מאת: אורלי

אני בת 40 ושנים אני סובלת מצלקות קלואידיות באזור החזה. הזריקו סטרואידים והצלקת השתטחה ונפרסה על אזור רחב יותר ועדיין צומחים לי קלאודים קטנים באזור. זה נורא מגרד ולא אסטטי (בעבר שתיתי רואקוטן, שלדעתי לאחר סיום טיפול צמחו לי הקלאודים החדשים-זה יתכן?) שאלתי, מה הכוונה לריפוי בעיסוק ומה זה קשור לצלקות הללו האם זה עובר אי פעם (ניסיתי טיפול הומאופטי וכעת עברתי לטיפול בארומתרפיה) האם זה יעזור

שלום אורלי, לפי הטיפול שקיבלת - רואוקוטן הבנתי, שהצלקות הקלואידיות על רקע אקנה, יש לברר אם האקנה באיזור בית החזה עדיין פעיל. במידה ואינו פעיל ניתן ואפשר לטפל בצלקות, הטיפול בעיקרו יכלול מתן לחץ מקומי בשלוב עם יריעות סיליקון . עליך לפנות לייעוץ מקצועי למרפאה בעיסוק מומחית בתחום, או לפנות באמצעות רופא משפחה לריפוי בעיסוק בבלינסון לטיפול בצלקות. מנסיוני שמנים אתריים יכולים לגרום לגרוי ויובש לא רצויים בצלקות, אנא חשבי על כך... תודה, דרורה

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק