תוספת לקלואיד ולייזר

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

21/03/2012 | 02:04 | מאת: שגיא

שכחתי לציין את גילי.. אני בן 34 ובנוסף, מה דעתך על הסיכונים והכדאיות בטיפול בסוגי לייזר שונים וטכנולוגיות אחרות להסרת שיער כמו ipl ,shr, גלי קול, אפילציה במחט חשמלית...מה הסיכונים, אם יש, לבעלי קלואידים? מצטער על האריכות.. שגיא

בכפי שעניתי לך קודם , קשה להבטיח אי יצירת צלקות קלואידיות בכל שיטה העלולה לגרום לך לכוויה או לפציעה ברקמת העור. לשקולך. בכל אופן, במידה ואתה מחליט לעבור את התהליך עליך לבחור מכון עם פקוח, לעבור את הסרת השער אצל רופא מומחה, באופן מבוקר ואולי (אם ניתן) בעוצמות נמוכות יותר שלא יגרמו לנזק ברקמת העור. בברכה דרורה.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק