צלקת מעגיל באף

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

25/02/2012 | 10:49 | מאת: עופרי

שלום, ישלי עגיל באף (נזם) קרוב ל4 שנים עוד חצי שנה אני מתגייסת והייתי רוצה להוריד אותו והשאלה שלי האם ה"חור" יעלם לגמרי? או שתשאר לי צלקת באף? האם יש משחה מיוחדת לצלקות כאלה? אשמח למענה תודה רבה

שלום עופרי. לשאלתך - חור ישאר בכל מקרה. באופן טבעי, אם לא תשתמשי בעגיל תהיה התמלאות טבעית,במידה זו או אחרת. ככל שה"חור" יותר צר כמובן שהתוצאה תהיה יותר טובה. הלחץ הקבוע של העגיל על דפנות הרקמה - מחליש את האלסטיות הטבעית של העור. אני מציעה לך שלאחר הסרת העגיל - תעסי את האיזור מדי יום - רצוי מבחוץ כלפי החור כדי לעודד צמיחה , אל תרחיבי את הנקב בעיסוי. אל תחזרי להשתמש בעגיל. בהצלחה, דרורה.

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק