צלקתת

דיון מתוך פורום  טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק

17/05/2010 | 11:04 | מאת: אורטל

יש לי צלקת בעצם הזנב ("חריץ") עקב ניתוח שעשיתי מלפני שלוש שנים זה צלקת מאוד לא אסטית וכואבת עדיין - כנראה זה לא נסגר הכי טוב רציתי לדעת אם יש אשרות להעלים/ לטפל בצלקת ואם כן איך?

שלום אורטל, להעלים צלקת קשה , אך לרככה , להבהירה ,לשפרה ולהוריד את חוסר הנוחות והכאב - אפשר. עליך לפנות למרפאה בעיסוק העוסקת בתחום טיפול ושיקום צלקות -לטיפול ולהתייעצות. בינתיים, במידה והצלקת סגורה ויציבה, תוכלי לשמן ולעסות את הצלקת והאיזור מסביב, אם תוכלי תנסי לשבת עליה ככל שניתן כדי ליצור לחץ מירבי. תודה , דרורה

מנהל פורום טיפול בצלקות ובקלואידים - ריפוי בעיסוק