קרום הביתולין

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

24/11/2014 | 02:11 | מאת: לא משנה

שלום, אני (גבר) וחברה שלי קיימנו יחסי מין שכללה החדרת אצבעות ואיבר המין שלי לאיבר מינה אך הכול נעשה בזהירות תוך שמירה על קרום הביתולין. זא שהחדירה הייתה ממש על הפתח של איבר מינה ולא ירד דם תוך כדי בכלל. אתמול שעה לאחר שעשינו זאת היא אמרה שירד לה דם למרות שעל איבר מיני לא היה דם בכלל בעת קיום יחסי המין ?? האם נקרע לה קרום הביתולין ???? ואיך ניתן לבדוק זאת??? יש להדגיש שהחדירה הייתה ממש בזהירות וממש על הכניסה של איבר מינה אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה מראש

האם נקרע לה קרום הביתולין ???? ואיך ניתן לבדוק זאת???= בדיקת רופא המיומן בתחום.

מנהל פורום קרום הבתולין