קריעת קרום בתולין

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

25/09/2014 | 10:10 | מאת: מימי

שלום אני בת 30 וקיימתי יחסי מין לראשונה בחיי ב-12/09/14. החבר שלי החדיר את האצבעות קודם (זה כאב ושרף), ובעת החדרת האיבר הרגשתי כאב נוראי והיה קשה להחדיר (לא ירד דם בזמן יחסי מין). מאוחר יותר בשירותים הבחנתי בדם רירי על הנייר ולאחר מקלחת היה דם טרי על המגבת.. מאז קיימתי יחסי מין גם יום למחרת ופעם אחת שבוע לאחר מכן (בשלושת הפעמים השתמשנו בקונדום דק במיוחד ועם זאת הרגשתי את הכאב והשריפה ולא היה לי נוח). לציין כי ירד לי דם שלושה ימים ברציפות לאחר הפעם הראשונה, אבל לא בכמויות גדולות. האם זה אומר שנקרע לי קרום הביתולין? או שזו רק טראומה ולא היה קרום בכלל? (האם יש מצב שהדם ירד מאוחר כתוצאה מקריעת הקרום? והאם יש דרך לדעת לפני כמה זמן נקרע הקרום? החבר שלי טוען כי לא ראה דם וזאת הוכחה שלא הייתי בתולה!!) אשמח אם תענו לשאלתי תודה רבה

האם זה אומר שנקרע לי קרום הביתולין? = ללא בדיקה אי אפשר לדעת. האם יש מצב שהדם ירד מאוחר כתוצאה מקריעת הקרום? = בדכ הדימום של קריעת קרום הבתולין מתרחש מיד. והאם יש דרך לדעת לפני כמה זמן נקרע הקרום?= לא

29/09/2014 | 12:26 | מאת: מימי

האם בודקים קרום בתולין בבדיקה גניקולוגית שגרתית? ומה יכולות להיות הסיבות לכאבי ודימום במשך 3-4 אחרי קיום יחסי מין ראשון? תודה

מנהל פורום קרום הבתולין