קרום הבתולין

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

20/07/2014 | 04:36 | מאת: שיראל

שלום, אני בת 17 וחצי. אני וחבר שלי לא שכבנו אף פעם, אבל קרה מצב שאיבר המין שלו נגע באיבר המין שלי (בלי קונדום) למשך 10 שניות בערך. הוא עשה תנועות ממש עדינות של סקס אבל איבר המין לא נכנס , אפילו הכיפה לא נכנסה. הוא גם גמר בחוץ. יש איזשהוא חשש להריון? ודבר שני, ידוע לי שאפשר לראות את קרום הבתולין בעזרת מראה, מה בדיוק אני אמורה לראות ? הבנתי שזה נמצא בפתח הנרתיק וראיתי שם כמו עיגול מעור.. זה הקרום? תודה רבה מחכה לתשובה

יש איזשהוא חשש להריון? = קרוב ל 0 מה בדיוק אני אמורה לראות ? הבנתי שזה נמצא בפתח הנרתיק וראיתי שם כמו עיגול מעור.. זה הקרום? = כן

מנהל פורום קרום הבתולין