קרום בתולין

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

14/05/2014 | 06:03 | מאת: ליאן

שלום .. יש לי כמה שאלות האם כאשר אני עושה איחויי לקרום בתולין הוא נקרע מתישהו עם הזמן ? או שהוא נשאר עד שמקיימים יחסים ויש חדירה וזה שוב נקרע כמו בפעם הראשינה

האם כאשר אני עושה איחויי לקרום בתולין הוא נקרע מתישהו עם הזמן ? = אם הניתוח הוא ארוך טווח אזי הקרום נשאר לשנים רבות. ואז נשאר עד שמקיימים יחסים ויש חדירה וזה שוב נקרע כמו בפעם הראשינה

21/05/2014 | 01:36 | מאת: ליאן

האם אתה יודע מה סכום האיחויי ? ואיפה אני יכולה לעשות ולשמוע עוד פרטים ? כמובן אני רוצה את זה פרטי לא אצל רופא ושלא יוודע למשפחתי ..

26/05/2014 | 02:14 | מאת: ליאן

שאלתי שאלה וענית לי בתשובה ריקה שלא רשום כלום

מנהל פורום קרום הבתולין