הפרשות חומות לאחר יחסי מין בפעם הראשונה

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

26/03/2014 | 21:22 | מאת: נגה

שלום. בשבוע שעבר קיימתי יחסי מין בפעם הראשונה. ניסיונות החדירה לווו בכאבים והבחור לא הצליח להכניס את האיבר עד הסוף כאילו יש "מחסום". בבוקר שלמחרת הבחנתי במעט הפרשה חומה שנמשכה כמה ימים והלכתי לרופאת נשים מחשש שזה עלול להיות סימפטום של מחלת מין כלשהי. הרופאה בדקה אותי עם המכשיר שמכניסים פנימה (אמרה שתבדוק עם זה המיועד לבתולות ליתר ביטחון) ואמרה שהיא לא רואה משהו חריג חוץ מגירוי קטן ושלחה אותי לדרכי אך מאז מופיעים לי דימומים מעטים, כמו של מחזור (אני על גלולות ויש עוד זמן למחזור). יכול להיות שההפרשות החומות נבעו מקרע הקרום והבדיקה של הרופאה גם כן גרמה לשאריותיו לרדת ולכן הדימום? תודה תודה

יכול להיות שההפרשות החומות נבעו מקרע הקרום? אולי כן ואולי לא.

מנהל פורום קרום הבתולין