דימום לאחר קיום יחסים

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

28/04/2010 | 00:00 | מאת: ליאור

שלום ד"ר שרגא וקסלר, התחלתי לקיים יחסים בפעם הראשונה לפני שלושה שבועות בערך, בפעם הראשונה לא היה דימום וגם לאחר מכן לא,האם חייב להופיע דימום לאחר קיום היחסים? יכול להיות שקרום הבתולים לא נקרע? בנוסף בפעמים הראשונות חשתי כאבים די חזקים בזמן החדירה וביומיים האחרוניים כמעט ולא על מה זה מעיד?

28/04/2010 | 08:04 | מאת: רוני

לא כל הנשים מדממות במגע ראשון, במידה וקרום הבתולין דק יש סיכוי סביר שלא יהיה דימום כמו כן יתכן ונקרע מסיבות אחרות בעבר כגון נפילה, אוננות עם חפצים, רכיבה על אופניים ספורט וכדומה

האם חייב להופיע דימום לאחר קיום היחסים? ^^לא יכול להיות שקרום הבתולים לא נקרע? ^^יתכן. ישנם קרומים גמישים. בנוסף בפעמים הראשונות חשתי כאבים די חזקים בזמן החדירה וביומיים האחרוניים כמעט ולא על מה זה מעיד? ^^לא מעיד על שום דבר.

מנהל פורום קרום הבתולין