שלום ד"ר

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

14/02/2010 | 13:42 | מאת: שירה

אני לא מבינה בכלל מה הקשר בין שתי הבדיקות האללה לבין המקרה שלי. איך בדקות אללה יכולות להוכיח שאני לעולם לא קיימתי יחסי מין? {הערה} אני לא מאוננת ולא מחדירה שום חפצים .איך הקרום נקרע לפי החלטת: ד"ר עמוס שפירא. שאלה אחרונה בדיקת{וגנוסקופיה}האם יכולה להוכיח שהקרום קרוע מילדות או עקב פעולה גופנית מסויימת. {הפתח של נרתיק לא רחב ונראה קטן }

היות ששאלת אם אוכל לעזור לך עניתי שאוכל לעזור לך אחרי ביצוע 2 הבדיקות הנ"ל.

מנהל פורום קרום הבתולין