קריעת קרום בתולין

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

31/10/2013 | 01:04 | מאת: אביב

התחתנתי לפני כחודשיים. אישתי בתולה, בהתחלה היה קשה לנו לקיים יחסי מין (אישתי פחדה מאוד מהכאב)לאט לאט הצלחנו לקיים יחסים מספר פעים. ברוב המקרים לא היתה חדירה מלאה אך איבר המין שלי נכנס כמעט כולו, עם זאת עדיין לא ירד לה דם וזה מפריע לה מאוד.. מה זה יכול להיות? אנא המלצתך ? דבר שני כשאני גומר בתוכה היא מרגישה בחום נוראי שאינה יכולה לסבול אותו האם זה מעיד על משהו ?

עם זאת עדיין לא ירד לה דם וזה מפריע לה מאוד.. מה זה יכול להיות? אנא המלצתך ?= המלצה עבור מה אתם רוצים? דבר שני כשאני גומר בתוכה היא מרגישה בחום נוראי שאינה יכולה לסבול אותו האם זה מעיד על משהו ?= נורמלי

03/11/2013 | 23:10 | מאת: אביב

לפני ההמלצה האם יכול להיות שקרום הבתולין יקרע ולא ירד דם ? אם לא האם אתה ממצליץ / מציע לפנות למומחה בעניין? אם כן באיזה תחום בדיוק זה צריך להיות ?

מנהל פורום קרום הבתולין