בהול! קיום יחסי מין בפעם הראשונה

דיון מתוך פורום  קרום הבתולין

20/10/2013 | 22:21 | מאת: קרין

שלום. אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין היום לפני כמה שעות בפעם הראשונה. ניסינו לעשות זאת בתנוחה הקלאסית ולא הצלחנו להחדיר- כנראה מתוך לחץ שלי. כאב לי מאוד בשלב מסויים ולא יכולתי להמשיך לכן שינינו תנוחה ועליתי אני עליו.. הצלחתי להכניס את כל איבר מינו לתוכי, אבל עדיין בכאב ותחת לחץ. הקרום הבתולין שלי נשאר כפי שהיה לדעתי.. לאחר מכן חזרנו לתנוחה ההתחלתית, וגם אז הוא הצליח להחדיר. זזנו מעט וזה כאב לי מאוד לכן הפסקנו ונמשיך כבר פעם הבאה.. אני לא מבינה את הבעיה שלי. למה קרום הבתולין שלי לא נקרע אם כל איבר מינו של החבר היה בתוכי??? אני בת 17.5.. אשמח אם תענה לי בהקדם האפשרי!!

למה קרום הבתולין שלי לא נקרע? = יתכן שהקרום גמיש, או שכן נקרע ואת לא הצלחת להבחין.

מנהל פורום קרום הבתולין